Hambalyo: Abdullahi Dhaqaale oo u sharaxan liiska EU booska 24 ee Dooro…

Hambalyo: Abdullahi Dhaqaale oo u sharaxan liiska EU booska 24 ee Ee Xisbiga socialdemokraterna ee Sörmlands ee dalka Sweden, Waxaa dooran karo qof walbo oo  haysto dhalasha Sweden oo dagan wadanka oo dhan iyo dibadaba, Dooro walaalkaa si uu u noogu fadhiisto Baarlamaanka Yurub.

GRATTIS ABBE! 🌹🌹🌹
Vi gratulerar Katrineholmsbon Abdulahi “Abbe” Hassan som är socialdemokraterna Sörmlands kandidat på EU-listan och återfinns på plats 24.

”Jag är både stolt och hedrad och känner samtidigt stor ödmjukhet inför uppdraget som kandidat. Jag räknar naturligtvis inte med att bli parlamentariker med min blygsamma placering, men det ska bli intressant och lärorikt att medverka i valrörelsen. Det är ett viktigt val för alla oss som värnar demokrati och vi måste stå upp mot Europas växande högerextremism. Arbetarnas rättigheter, ordning och reda i migrationspolitiken och klimatet är andra viktiga frågor. Jag hoppas kunna bidra till att ännu flera socialdemokratiska väljare röstar även i EU-valet 26 maj,” säger Abdulahi Hassan.

Abbe är 53 år, från Katrineholm och arbetar som processledare på Kronfågel. Han är bland annat ledamot i kommunstyrelsen och kommunfullmäktige i hemkommunen. Han är en välkänd och omtyckt domarprofil i basket- och fotbollskretsar.

Vill du läsa hela listan på socialdemokraternas EU-kandidater finner du den här: http://www.socialdemokraternasormland.se/katrineholmsbo-sormlandsk-eu-kandidat/